Suntem o agentie de publicitate moderna, bine acorata in trend-urile actuale! Implementam campanii care surprind si incanta publicul tinta, dar in acelasi timp contribuie la indeplinirea obiectivelor tale de afaceri, nu doar a provocarilor de publicitate. Suntem un colectiv tanar si talentat, care face echipa buna cu clientii curajosi.

Noi nu avem o lista de brand-uri pe care vrem sa le servim, ci ne dorim sa lucram cu oameni deschisi, care sunt mai degraba interesati sa faca istorie, decat sa o repete. Implementam campanii de publicitate indoor, strategii media, branding, rebranding, organizam evenimente de business, generam rezultate remarcabile si economii in bugetul de marketing al partenerilor.

Dezvoltam concepte de comunicare perfect integrate in planurile tale de marketing si promovare – de la cercetare de piata, strategie de plasare, creatie grafica si productie publicitara, monitorizare, pana la analiza efectelor comunicarii.
72

campanii de publicitate implementate


105.5

mil. vizualizari ale afiselor promovate prin reteaua noastra indoor


14

campanii de brand


21

evenimente de business organizate


De ce sa ne alegeti?

Pentru ca vei fi unul dintre clientii nostri multumiti

Noi nu te vedem pur si simplu precum un proces de vanzare sau ca pe un client. Noua ne pasa de afacerea ta, pentru ca succesul companiei tale este afacerea noastra. Nu vindem pachete de promovare la preturi mari si contracte pe termene lungi, pachetele noastre de servicii sunt personalizate pentru nevoile tale de afaceri la preturi accesibile.

Pentru ca ascultam si identificam corect nevoile tale si targhetul tinta

Suna evident, dar noi ascultam ideile, planurile si obiectivele afacerii tale. Apoi, cercetam pe cont propriu, astfel incat sa cunoastem toate avantajele si punctele sensibile alte targetului tau de clienti. Cu toate aceste informatii, vom selecta cele mai potrivite si eficiente solutii, atat pentru rezultate imediate, cat si pentru viitor. Noi implementam doar proiecte in care ne potrivim si suntem convinsi ca vor genera rezultate.

Pentru ca noi suntem o echipa competenta

Cu experienta de peste 15 ani in marketing si publicitate. Avem zeci de idei si proiecte implementate cu rezultate pe care le putem pune oricand pe masa.

Pentru ca avem resurse nelimitate de idei inovatoare care sunt gata sa faciliteze comunicarea dintre brand-ul tau si publicul tinta

Lucram cu daruire pentru a ne pune ideile in actiune, cu scopul de a obtine rezultate pentru dezvoltarea afacerii tale.

Pentru ca suntem flexibili, agili si rentabili

Pentru ca suntem o companie mica, ne adaptam usor nevoilor tale cu o viteza, eficienta si rentabilitate pe care companiile mari nu si le pot asuma.

Pentru ca va oferim transparenta

in raportarea campaniilor realizate pentru tine, astfel incat poti verifica in totalitate sau prin sondare implementarea tuturor activitatilor.

Pentru ca respectam termenele si oferim mai mult decat promitem

Daca o solutie nu furnizeaza rezultatele asteptate, atunci adaptam proiectul de promovare, oferim feedback-ul preluat de la clientii tai din cadrul activitatilor implementate in teren.