Am lansat aplicația Frame Advertising

Începând din luna martie 2020, ne-am digitalizat și am adus tehnologia mai aproape de canalul nostru de publicitate indoor.

Am lansat aplicația Frame Advertising, prin intermediul căreia partenerii noștri beneficiază de cont gratuit pentru elaborarea digitalizată a media plan-ului și pentru verificarea în timp real a statusurilor de implementare a campaniei.

Aplicația prezintă locațiile de publicitate indoor disponibile în rețeaua noastră națională la momentul campaniei, respectiv locațiile incluse în media plan. Toate locațiile de implementare sunt prezentate atât sub formă narativă, cât și reprezentate pe hartă electronică, asigurând astfel o vizibilitate coerentă a plasării reclamei în teren. Cu ajutorul hărții electronice pot fi verificate foarte rapid distanțele de proximitate ale locațiilor selectate față de punctele de vânzare ale clientului.

O altă funcționalitate importantă a aplicației este încarcarea și vizualizarea fotografiilor aferente rapoartelor de implementare și de monitorizare ale campaniilor de publicitate indoor.

Rapoartele de implementare conțin adresele explicite, fotografii din fiecare locație, datele de implementare, durata și bugetul campaniei, astfel încât să asigure transparența totală a acțiunilor din teren. Toate campaniile pot fi verificate în totalitate sau prin sondare.

RO | EN
error: Conținutul este protejat !!