Cum aducem clienții către tine

Sigur ai acasă, pe birou, în computer, pe rețelele de socializare sau în telefonul mobil fotografii când te bucuri de familie, când iubești necondiționat, când te bucuri de îmbrățișare, când descoperi lucruri și locuri noi sau când ești fericit, surprins, relaxat… Fiecare fotografie este o poveste în care tu ești actorul principal. De fiecare dată când ai ocazia, rememorezi acele amintiri și mai mult decât atât le împărtășești și celorlați.

Ca să înțelegi ce facem noi, imaginează-ți că afacerea ta reprezintă persoanele și locurile imortalizate.

Noi, cei de la Frame Advertising, construim povestea ta și o punem în ramă astfel încât să genereze emoții și experiențe plăcute celor cărora o împărtășim, adică clienților tăi. Tu ne dai produsul sau serviciul tău, iar noi compunem „fotografia” (adică layout-ul reclamei) astfel încât clientul să fie atras de povestea ta și să o privească cu interes ori de câte ori trece pe lângă ea, 24/7 (a se citi: clientul tău este fidelizat) și, mai mult decât atât, să distribuie și altora (a se citi: clientul devine ambasadorul tău).

Așa cum rama unei fotografii care imortalizează o clipă frumoasă îți generează emoții puternice de fiecare dată când o vezi, tot așa reclamele afișate pe panourile noastre devin memorabile pentru clienții tăi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RO | EN
error: Conținutul este protejat !!