Ne-am dezvoltat la nivel național

În 17 ani de experiență în marketing și publicitate ne-am străduit să generăm rezultate remarcabile pentru clienții noștri. Și pentru că am reușit să facem campanii remarcabile în București și Ilfov, clienții ne-au solicitat implementarea de campanii de publicitate indoor și în alte regiuni din țară.

Așa ne-am hotărât să extindem modelul nostru de business și rețeaua de panotaj indoor la nivel național. Și pentru că cel mai responsabil partner este un antreprenor, ne-am hotărât să ne mărim echipa cu antreprenori care să lucreze alături de noi în sistem de franciză.

Începând din martie 2019, grupul Frame Advertising implementează campanii la nivel național în: București, Ilfov, Arad, Bistrița, Brăila, Brașov, Cluj-Napoca, Constanța, Focșani, Galați, Iași, Ploiești, Sibiu, Suceava, Târgoviște, Tulcea și Vaslui.

Am predat către colegii noștri întreaga experiență și bunele practici acumulate în cei 17 ani de experiență în publicitate, iar toate campaniile implementate la nivel național replică același standard de profesionalism și dăruire.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RO | EN
error: Conținutul este protejat !!