0

motive pentru a-ți promova brandul
prin rețeaua noastră de publicitate indoor

Vizibilitate 24/7

Reclamele TV, radio sau outdoor dispar în doar câteva secunde din văzul consumatorului. Publicitatea indoor funcționează pentru afacerea ta 7 zile pe săptămână, 24 ore pe zi.

Economii în bugetul de marketing

Această formă de publicitate este cea mai rentabilă și cea mai eficientă soluție de promovare, implică un buget redus raportat la consumatorii „convertiți”.

Targetare precisă

Îți punem la dispoziție date demografice despre publicul din fiecare locație: consumatori finali și agenți economici care activează în locație. Tu alegi panourile în funcție de audiența potrivită afacerii tale.

Audiența ta este captivă

Mesajul este văzut în mod inevitabil, este afișat într-un loc fără alți stimuli vizuali sau auditivi. Consumatorul nu poate schimba canalul, nu poate da pagina sau naviga pe un alt website.

Timp mare de vizualizare

Durata medie de staționare în fața unui panou este de 1 - 4 minute pe zi și însumează într-o lună minim 30 de minute de vizualizare a mesajului publicitar afișat. Nici un alt canal de promovare nu asigură 30 de minute de expunere în fața consumatorilor.

Memorabilitatea mesajului

Consumatorii trebuie să vadă o reclamă în mod repetat pentru a memora mesajul. Reclama afișată pe panourile noastre întâmpină consumatorul și se fixează în memorie. Rata de memorabilitate a mesajului este de peste 80%, de 4 ori mai mare decât alte forme de reclamă.

Exclusivitate

Mesajul tău nu va împărți spațiul sau timpul cu oferta concurenței.
Atenția consumatorului este atrasă doar asupra afacerii tale.

Impact puternic

Reclama este afișată exact acolo unde sunt clienții tăi, locul în care se formează cele mai multe decizii de consum.

Trafic repetat

Toate locațiile noastre generează trafic recurent, oferind cea mai mare frecvență a targetului tău.

Transparență

Fiecare activitate a noastră în teren este susținută de rapoarte verificabile.

0
ecrane și totem-uri digitale

cu dimensiuni între 32″ si 65″, cu sau fără touchscreen, montate în clădiri de birouri, clinici medicale, centre comerciale etc cu trafic ridicat de consumatori finali.

 

0
panouri click-frame

cu dimensiunea de 50 X 70 cm (tip B2) montate în imediata vecinătate a liftului, a cutiilor poștale sau avizierului. 

Suprafața de expunere poate fi închiriată în regim full-frame, ½ frame sau ¼ frame.

0
județe din România
0
vizualizări / lună

= 38 apartamente / scară (media locațiilor la nivel național) X 2.53 persoane / gospodărie (conform Recensământului Populației și Locuințelor – media la nivel național) X 2 vizualizări / zi (1 ieșire + 1 intrare în scara blocului) X 30 zile X 8500 panouri + 15% vizitatori (85% dintre panouri sunt situate pe bulevarde principale, care găzduiesc sedii de companii și atrag trafic intens în scara blocului).

Cum funcționează publicitatea indoor pe panouri click-frame?

În doar 5 pași implementăm campania ta de succes!

 

Primești acces gratuit în aplicația noastră prin intermediul căreia poți vizualiza locațiile pe hartă. Totodată, îți punem la dispoziție date demografice despre consumatorii targetați în rețeaua noastră. Astfel, tu poți selecta locațiile în funcție de proximitatea față de punctele de vânzare sau de targetul de consumatori pe care vrei să îl abordezi.

 

Fie că utilizăm layout-ul tău sau vrei să antrenăm creativitatea echipei noastre de graphic designeri, ne asigurăm că reclama ta este atractivă și conține un mesaj customizat și call-to-action care să îți aducă rezultate.

 

Tipărirea afișelor se realizează pe tipar digital sau offset, asigurând fidelitatea paletei de culori.

În doar 4 click-uri, campania devine vizibilă pentru clienții tăi. Poți urmări în aplicație toate etapele de implementare a campaniei. La finalul etapei de instalare, aplicația îți generează un raport complet cu harta locațiilor, adresele exacte şi fotografii cu fiecare panou decorat cu reclama ta. Astfel, poți verifica oricând implementarea campaniei, în totalitate sau prin sondare.

Ulterior, o dată la 14 zile, se efectuează monitorizarea panourilor, moment la care poți opta pentru schimbarea afișelor în mod GRATUIT.

 

REZULTATELE campaniei pot fi calculate în timp real prin promovarea unei oferte exclusive sau a unui call-to-action imediat. În funcție de mesajul sau oferta promovată, aplicăm soluția optimă pentru măsurarea rezultatelor generate pentru afacerea ta prin canalul nostru de publicitate.

RO | EN
error: Conținutul este protejat !!