Am lansat „rucsacul cu reclame”

Rucsacul care promoveaza afacerea ta prin holograme 3D

Incepand din iulie 2021 am introdus device-uri high tech intr-un serviciu unic pe piata din Romania: „Rucsacul cu Reclame”.

Rucsacul este purtat de promoteri pe jos, pe bicicleta sau pe trotineta, in locurile in care alte canale de publicitate nu pot patrunde. Spargem zgomotul de reclame din outdoor, indoor si digital cu promovarea prin holograme 3D care ofera consumatorilor finali o experienta vizuala remarcabila.

Cum functioneaza?

Rucsacul cu reclama apare intr-un mod surprinzator atunci cand consumatorii sunt la terasa si incearca sa se hotarasca ce tip de bautura sa consume sau atunci cand sunt prinsi in trafic ori cand se relaxeaza in parc sau la concert ori isi fac cumparaturile la piata, mall sau centre comerciale.

DA! Exact acolo poate aparea „Rucsacul cu Reclame” ca sa ii ajute sa decida ce sa cumpere!

„Rucsacul cu Reclame” inglobeaza o serie de tehnologii de ultima generatie care ii ofera clientului posibilitatea de a verifica in timp real implementarea campaniei, oferind acces la coordonate GPS, imagini si sunet live din timpul implementarii campaniei. De asemenea, clientul primeste la finalul campaniei inregistrarea completa a traseului parcurs de promoter si rapoarte referitoare la traseul parcurs (distante, timpi, harta cu ruta parcursa etc).

Holograma 3D poate prezenta toate detaliile care sunt de interes pentru consumatorul final, intr-un carusel de imagini sau video care prezinta produsul/serviciul 360 grade. Continutul se poate modifica in timp real. Daca clientul doreste sa actualizeze oferta prezentata, aceasta poate fi incarcata si transmisa in timp real. Totul se customizeaza astfel incat clientul nostru isi poate alege locatia (indoor sau outdoor), traseul, perioada de implementare (zi/noapte, interval orar etc), continutul rulat in format 3D.

Tu esti pregatit pentru a trece la urmatorul nivel de promovare a brandului tau?

RO | EN
error: Conținutul este protejat !!