Îți împărtășim tot ceea ce știm dacă

Ne suni

0737133509

Ne trimiti un e-mail

contact@frame-advertising.ro

Trimite-ne un mesaj direct!

Răspunsuri la întrebările tale

Perioada minimă de închiriere este de 1 lună. Tu stabilești durata totală a campaniei în funcție de obiectivele tale de promovare. 

Prețul variază de la 0,5 la 2 lei/zi/panou. Tu stabilești valoarea campaniei tale de publicitate indoor în funcție de numărul de locații închiriate și de perioada campaniei.

Îți oferim acces gratuit în aplicația noastră în care poți vedea locațiile disponibile în zona ta de interes. Îți punem la dispoziție datele demografice și informații despre nevoile și puterea de cumpărare a consumatorilor targetați în locațiile noastre. Tu alegi locațiile în aplicație, în funcție de datele demografice sau de proximitatea față de punctele tale de vânzare sau distribuție a produsului sau serviciului tău.

Serviciile incluse sunt:

  1. Utilizarea aplicației Frame Advertising pentru elaborarea media-plan-ului (selectarea locațiilor, bugetul aferent și durata campaniei) și vizualizarea rapoartelor campaniei
  2. Consultanţă în vederea stabilirii oportunităţii de promovare și targetarea campaniei prin selectarea corectă a ariei de acoperire.  Îți punem la dispoziție date demografice și caracteristici ale nevoilor și potențialului de cumpărare a targetului prezent în locațiile noastre. Putem realiza activităţi de cercetare/prospectare pentru alegerea produsului sau serviciului vedetă care va fi centrul campaniei.
  3. Închirierea locaţiilor de publicitate indoor din clădirile rezidențiale
  4. Montarea afișelor în locațiile selectate
  5. Elaborarea rapoartelor de instalare și de monitorizare. Astfel, implementarea campaniei poate fi verificată în totalitate sau prin sondare.
  6. Monitorizarea campaniei o dată la 14 zile. Verificarea în teren a afișelor
  7. Schimbarea afișelor o dată la 14 zile, sau multiplu de 14 zile, la momentele etapelor de monitorizare
  8. Neutralizarea afișelor la încheierea campaniei, sau la schimbarea reclamei, acțiune în teren ce presupune îndepărtarea posterelor şi reciclarea acestora.

Servicii suplimentare  

  1. Creaţie grafică         
  2. Tipărirea afișelor 

În funcție de câte locații selectezi pentru campania ta, afișarea reclamei tale pe panourile noastre se realizează de la 3 ore până la maxim 48 ore pentru campanii locale (într-un singur oraș), sau 3-5 zile pentru implementare națională în mai multe orașe.

Dacă la momentul la care dorești implementarea unei campanii indoor, rețeaua noastră nu deține locații disponibile în proximitatea punctelor tale de vânzare sau distribuție, putem dezvolta rețeaua în zona ta de interes. Dezvoltarea suplimentară a rețelei în aria ta de vânzare este gratuită cu condiția ca durata campaniei în locațiile nou dezvoltate să fie de minim 3 luni în decurs de 1 an. 

Panourile noastre de publicitate indoor sunt click-frame-uri din aluminiu cu dimensiunea de 73 X 53 cm. Dimensiunea finită la tăiere a afișului trebuie să fie de 70 X 50 cm, dimensiunea vizibilă a afișului fiind de 68 X 48 cm (iar până la limita de 70 X 50 cm trebuie sa fie doar fundal, fără imagini sau text care vor fi acoperite de ramă).

Afișele se tipăresc digital sau offset pe hârtie cu greutate de minim 120 gr/mp, cu sau fără laminare pe față. 

După implementarea campaniei tale de publicitate indoor, precum și după fiecare etapă de monitorizare primești în aplicația Frame Advertising un raport al acțiunilor în teren care conține: adresa exactă a locațiilor, vizualizarea locațiilor decorate în hartă electronică și fotografii martor din fiecare locație închiriată. Acest raport poate fi transmis și în format word, excel și jpg pentru arhivare. 

Astfel vei știi adresele exacte ale locațiilor incluse în campania ta și poți verifica oricând acțiunile noastre în teren în totalitate sau prin sondare. 

RO | EN
error: Conținutul este protejat !!